+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
CILJANO OGLAŠEVANJE

Vidim cilj – ne vidim ovir. Med številnimi oglasi na družbenih omrežjih so takšni, ki so koristni in nekateri, ki so slabši oziroma vsiljeni.

Želimo prodati izdelek ali storitev, ali ne? Torej, prvi korak do uspeha je jasno opredeliti kupca. Kdo je, kaj je, kaj razmišlja, kje se nahaja, kje je zaposlen in kaj počne v prostem času. Nato pa ga nagovorimo v njegovem jeziku . In bolje je, če so besedila preprosta in slike svetlejše.

Čas točnega trenutka oglasa, ko je kupec pripravljen kupiti mora biti pravilno izračunan. Ciljno usmerjeno oglaševanje je orožje. Poceni in učinkovito. Kupci so ujeti v svojih navadah. Je to tako preprosto? Ja, ampak podjetnik ne more slediti impulzu volje stranke ves čas. Podjetnik ustvarja denar. In mi naredimo zanj oglaševanje. Prodajamo skupaj z vami. Ekipa strokovnjakov Avert Media, ki so odgovorni za prodajo imajo odličen proces razumevanja.

One ad is worth more to a paper than forty Editorials

Will Rogers

 

       

 Ciljno usmerjeno oglaševanje, ki ga ustvari podjetje Avert Media, popelje in privablja    zveste uporabnike. Rezultati niso samo prepoznavnost in obiski, ampak tudi prodaja. Ravnamo dobro, ustvarjamo povpraševanje in prihranimo vaš denar.

Podjetje Avert Media učinkovito in gospodarno doseže potencialne kupce za naše stranke v VKontakte, Facebook, Moi mir in Odnoklassniki.


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X