+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
PROMOCIJA (SMM)

Vodenje fan kluba je lepo, vendar drago. Kaj pa, če ne spremenite vašo spletno stran temveč povečate prisotnost vaše blagovne znamke in izdelkovpreko družbenih omrežjih. Dobra ideja. Kot rezultat boste povečali spletni promet in zgradili svoj ugled. SMM ne prinaša takojšnjih rezultatov, vendar nizki stroški in pravilno vzdrževanje zagotavljajo dolgoročne rezultate.

Podjetje Avert Media ponuja svojim strankam različne pakete storitev na družbenih omrežjih. Nudimo rešitve po meri za trženje in stike s potrošniki, za podjetja vseh velikosti.

The advertisement is one of the most interesting and difficult of modern literary forms.

Aldous Huxley

Upravljanja ugleda je bistvenega pomena. Ampak zakaj govorimo, da je SMM delikatna zadeva?
Ker morate postati del občinstva, ki izraža svoje občutke, interese in trende. SMM je bolj podoben PR-ju, kot pa oglaševanju. Naši strokovnjaki opravljajo raziskave, izdelajo strategije, gradijo blagovne znamke, napolnijo vsebine, privabljajo občinstvo in vzpostavijo komunikacijo; nato razširijo PR vsebine in nenehno sledijo projektu, z uporabo orodij za smiselno interakcijo z občinstvom.

Sporočila naših strank v družbenih omrežjih postavimo verodostojno, da pomagajo pridobiti zaupanje bodočega kupca. Stanke zastopamo v družbenih omrežjih in blogih; VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Moi Mir, Google+, Twitter, Live Journal. Ya.ru, video in foto blogi.

Mali tokovi naredijo veliko reko. Naše stranke nam zaupajo, saj je nadzor mogoč z vidika sodelovanja vsak trenutek. Prava diagnoza izvede do 90 % uspešnega zdravljenja. Zato skrbno analiziramo vsako situacijo in vam povemo resnico.

 


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X