+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
OPTIMIZACIJA (SMO)

Torej, kaj je potrebno storiti, da postanemo prijatelji s svojimi strankami. Dajte jim priložnost govoriti in biti slišan. Pokažite jim zvestobo, spoštovanje in poslušajte njihovo mnenje in zaključke. To je koristno za prodajo. Človeške prednostne naloge so dinamične, tako da mora biti spletna stran redno ažurirana. SMO vključuje delo z mnogimi (Facebook, VKontakte, Twitter, OK.ru) in podjetje Avert Media se pripravlja pomagati intenzivno in s številnimi ukrepi.

Spreminjamo zasnove spletnih strani in zagotavljamo nove storitve. Upoštevamo značilnosti skupnosti. Izvajamo in upravljamo bloge in nadzorujemo vedenje na spletnih straneh. Težko je narediti spletno stran podobno družbenem omrežju v primerjavi z optimizacijo iskalnikov, vendar rezultati so resnično impresivni. Ustrezen SMO ima lahko izjemen vpliv – spletna stran
naročnika lahko pridobi od 1.000 do10.000 novih obiskovalcev.

 

Nihče ni imun na izgubo ugleda. Podjetje Avert Media ponuja svojih strankam uporabo SMO orodja in posodobitve njihovih virov. Vse za prodajo! Povečamo priljubljenost internetne povezave na spletno mesto stranke. Poenostavimo dodajanje podatkov iz spletnega mesta na družbena omrežja in spodbujamo povezave.

Zagotovimo vsebinsko porazdelitev s sklicevanjem na spletni strani stranke. Posredno ali neposredno, na tisoče ljudi, bo vedelo za vas. Informacije o vaših izdelkih ali blagovni znamki bodo posredovane med osebami in promocijsko prikazovanje v nekaterih družbenih omrežjih bo omenjeno dopolnilo. Kot rezultat tega boste dobili veliko prostega prometa kar je tudi cilj.

Прямо или косвенно, но о вас узнают миллионы! Глас народа передаст информацию о вашем продукте или бренде, а несколько социальных сетей не помешают.
В результате – огромный бесплатный трафик.
А нам с вами того и надо!

 


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Marketing socialni omrežij


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X