+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
PROMOCIJA V YANDEX

Od kod je prišla prodaja?

Od priljubljenosti. Cilj vsakega oglasa je podati podatke široko in dostopno. Yandex je najbolj priljubljen iskalnik v RuNetu in podjetje Avert Media ima Yandex certifikat. Ponosni smo na naš visok ugled in verodostojnost ter prednostno delo na dobičku za naše stranke.

Advertising is industrial, commercial agitation. Not a single business, especially not the steadiest, runs without advertising. It is the weapon that mows down the competition.

                                     Vladimir Mayakovsky.

Yandey trženjska strategija je večplastna in ima vidike, kjer se kažejo možnosti strank za uspeh. Redno posodabljanje vsebine in povezav z drugimi viri dela čudeže v oglaševanju in promociji. Prepričani smo in govorimo iskreno, ne delamo hitro in malomarno, ampak uspešno in učinkovito. Vsi poznajo naše stranke.

Promocija je kontinuiran proces in stranke podjetja Avert Media dobijo želeni rezultat. Odgovorno izjavljamo, da smo pripravljeni narediti stroškovno učinkovite in zelo obiskane spletne strani za naše stranke.


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Optimizacija
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Optimizacija


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X