+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
SPREMLJANJE OMENJA NA INTERNETU

Как бы Вы ни относились к общественному мнению, а учитывать его обязательно придется.

Razprave nadružbenih omrežjih so običajna praksa.. Več kot polovica kupcev pred nakupom prebere mnenja in komentarje. Je to pomembno za prodajalca? Seveda! Ugled je denar.

Ne glede na naš odnos do javnega mnenja, ga vedno upoštevamo. To je tisto, kar podjetje Avert Media ponuja: naši strokovnjaki vam zagotovijo zbiranje informacij, raziskave za analizo frekvence in tonske spremembe povratnih informacij, vzroke za potrošniške dejavnosti itd..

Hitro se odzovemo na povratne informacije uporabnikov.

 Spremljamo stanje, ugotovimo pozitivne in negativne posledice in pripravimo redna poročila in ocene. Lahko razveljavimo povratno negativne informacije posamičnih uporabnikov ali nevarne grožnje, umazane trike, ki jih konkurenti zelo pogosto uporabljajo. V središču ustvarjanja dobrega imena podjetja ne gre le za pozitivno povratne informacije temveč tudi za hitre lokalizacije negativnih virov.

Podjetje Avert Media. Poiskali bomo negativne vire prek različnih storitev in jih odpravili s pomočjo našega znanja in komunikacijskih spretnosti. Naša ekipa bo spremljala pozitivne odzive in merila aktivnosti družbenih omrežjih, forumih in blogih. Pripravili bomo statistične podatke o vaših tekmecih in vam redno poročali.

 


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Optimizacija
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Optimizacija


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X