+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
OGLAŠEVANJE NA TEMATSKIH STRANEH

Bi gospodinjo zanimala težka industrija? Ali je smiselno kazati lastnosti embalaže nakita gradbenim delavcem? Kaj je smisel oglaševanja krznenih škornjev? Zakaj bi govorili o novi avtomobilski črpalki vsem po vrsti? Milo rečeno, ne zapravljajte sredstev. Pokazali bomo oglaševanje za tiste, ki bodo kupili vaše izdelke! Podjetje Avert Media izvaja že več kot 400 uspešnih tematskih projektov. V interesu naših strank smo uvedli možnost, da aktivno oglašujejo izdelke na tematskih spletnih straneh. Tematsko oglaševanje je prikazano določenim kupcem, ki
se še posebej zanimajo za določeno vrsto izdelka.

 

Tematsko oglaševanje omogoča našim strankam doseči širše občinstvo. Ponudimo ga tistim, ki iščejo točno ta izdelek in tistim, ki bi morda bili zainteresirani v ta izdelek.

Posebej za naše stranke ekipa Avert Media uporablja glavne prednosti tematskega oglaševanja in sicer, da ni naključnih uporabnikov ampak samo zainteresirani. Za redne in zveste kupce ustvarimo učinkovito oglaševalsko kampanjo, ki sporoča v preprostem jeziku.

Poiščite svojo temo: nepremičnine, poslovanje, finance, avtomobilizem, počitnice, zdravje, šport, zabava, turizem, gradbeništvo, dom ... kaj še!

Prednosti podjetja Avert Media so v tem, da smo agencija prejetih certifikatov za Yandex Direct, Google Adwords in Begun. Oglaševanje naših strank se prikazuje na tematskih spletnih straneh, kjer so potencialni kupci. Prodajamo skupaj z vami! Če naročite oglaševanje na Yandex, Google ali Rambler, so tematske spletne strani vključene v seznam vaših oglasnih mest.

                                    Prodajamo skupaj z vami!


PRIPRAVLJENI SODELOVATI?
Strokovnjaki "Avertmedia" vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI SODELOVATI? Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Prikazno oglaševanje
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Prikazno oglaševanje


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X