+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
DRAŽBA BANNER (RTB)

Koliko plačati? O tem naj odloči stranka. Največji uspeh je, ko konkurenčna podjetja sprejmejo skupno strategijo in postanejo partnerji. Medijsko oglaševanje storitev Yandex in Google, je že integrirano. Ker imamo oba certifikata, Yandex in Google, podjetje Avert Media ponuja svojimstrankam ugodne možnosti za na področju omenjenih iskalnikov.

RTB (Real-Time-Bidding) je nov način prodaje oglasnega prostora in sicer prek dražbe. Stranka določi, koliko bo plačala za prikaz pasic v danem trenutku. Oglasni prostor je tako prodan na dražbi, v realnem času.Izbrani ponudnik je napovedan takoj in samodejno.

 

Podjetje Avert Media ponuja svojim strankam največjo umestitev medijskega oglaševanja za ciljno skupino. Našim strankam za isklanik Yandex nudimo dostop do dvojne kontrole AdExchange spletne strani;naše Google stranke, pa imajo dostop do Yandex RTB omrežja.

V teku vključevanja edinstvenih tehnoloških družb se spreminja oglaševalski trg na svetovnem spletu in “Avert Media” je vedno v času s spremembami. Osredotočamo se na povečanje priložnosti za naše stranke. Pri nas stranka dobi več in plačaj manj. Vse najboljše na enem mestu.

Ta možnost je samo za vas!

 


PRIPRAVLJENI SODELOVATI?
Strokovnjaki "Avertmedia" vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI SODELOVATI? Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Prikazno oglaševanje
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Prikazno oglaševanje


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X