+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
ZMNOŽEK OBROBLJANJE GOOGLE

Na spletu sem videl in kupil!

Internet je vesolje. Kako najti kar potrebujem? Obstaja mejnik. Za kupce, ki želijo izvedeti več o modelih, cenah in prodajnih mestih obstajajo sedaj posebni odseki v rezultatih iskanja Google.

Novi format uporablja tudi RuNet. Podjetje Avert Media, s certifikatom Google, pomaga svojim strankam spodbujati njihovo
poslovanje na svetovnem spletu. Gre za uspešno oglaševanje, potrjeno s strani tujih naročnikov.

Ustvarjamo oglaševanje zahtevnih formatov, tako da kupec samo sledi povezavi in kupi. To je vse. Ugodnosti pomenijo resne možnosti nakupa in veliko ciljne publike. Brez nepotrebnih

gibov, ker je udobno. Za udobje potencialnih kupcev ima oglas fotografijo, ceno izdelka in ime trgovine. Tam bo na voljo primerjava cen, ki bo olajšala iskanje in bo neposredno povezana do
                                                  prodajalca.

Kupcu je to všeč. Naše stranke potrebujejo, da se približajo kupcu!

 

Our job is to sell our clients' merchandise... not ourselves. Our job is to kill the cleverness that makes us shine instead of the product. Our job is to simplify, to tear away the unrelated, to pluck out the weeds that are smothering the product message.

William Bernbach

Podjetje Avert Media vabi nove stranke, da izkoristijo priložnost, ki bo prikazana v rezultatih iskanja Google. Vaš oglas bo prikazan na osebnih računalnikih in mobilnih napravah.

Novi oglaševalski format si zasluži pozornosti prodajalca in kupca, ker omogoča spletno nakupovanje lažje, hitrejše in varnejše. Ta izpolnjuje interese procesa prodajne družbe in tudi oglaševalca.


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X