+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
USTVARJANJE MESTA

Najprej opredelimo cilje. Stran za ugled? Za promocijo blagovne znamke? Za prodajo izdelkov ali Smo strokovnjaki. Imamo ideje in smo zanesljivi delavci - uživamo v razvoju zahtevnih spletnih strani, za vse potrebe in za vsak račun. Vsaki muhavosti! Ekipa Avert Media je vedno pripravljena, ne glede na zahtevnost. Zagotovimo vam posebno obliko, ki temelji na vaši identitete blagovne znamke, na logotipu in na vaših osebnih željah. Nudimo spletne strani z optimizacijsko kodo, ki so pripravljene za promocijo na iskalnem sistemu Yandex in Google.

 

Pred začetkom bomo analizirali vsebino spletnih strani vaših konkurentov, razkrili njihove prednosti in slabosti ter razvili strukturo spletne strani. Nato ustvarimo zasnovo projekta, ki jo potrdi naročnik. Zatem inženirji programske opreme preoblikujejo grafike v spletno stran. Na koncu preverimo delovanje vaše spletne strani in jo napolnimo z edinstveno vsebino – stran je pripravljena! Po izbiri stranke bodo razvijalci podjetja Avert Media zagotavljali tehnično podporo in promocijo spletne strani v iskalnikih in po konkurenčnih cenah. Razvijamo stilne in kreativne spletne strani, z visokim obiskom, z enostavno navigacijo, hitrim nalaganjem in enostavnim gostovanjem.

Velike ideje so običajno preproste ideje.

David Ogilvy

Internet ni samo zabava in tržna priložnosti. Tudi radijske postaje in TV-kanali so postali del interneta in ga integrirali v svoje poslovanje. Tudi najbolj konservativni tiskani mediji so zastopani na spletu, kar potrjuje, da ima komunikacija z najširšim občinstvom lepo prihodnost.Ne prezrite kakovostni oglaševalski prostor!

 


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X