+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
RAZVIJANJE APLIKACIJ ZA SOCIALNA OMREŽJA

Svet je velik. Ljudje prehajajo med realnostjo in virtualnim svetom z najvišjo frekvenco in vedno pogosteje. Družba se giblje v številnih omrežjih in ustvarja skupnosti, ki sobivajo z resničnim svetom. Podajamo novice, pošiljamo in prejemamo sporočila, objavljamo fotografije, igramo
različne igre, ustvarjamo spletne skupnosti z drugimi besedami, aktivno uporabljamo družbena omrežja.

Kje je kupec/stranka? Tukaj je! Kaj počne tukaj? Kot vsi ostali srečuje nove ljudi, pridobiva izkušnje, ljubi, sovraži, sanja, je zainteresirana in razočarana, se uči in dela, zasluži in zapravlja - živi.

Družbena omrežja brez uporabe aplikacij so lahko dolgočasna, zato je razvedrilna vsebina dobrodošla. Ustvari aplikacijo za svoj namen, pritegne občinstvo, oglašuje, prodaja - ta proces se nikoli ne konča. Ni meja na družbenih omrežjih za stranke podjetja Avert Media. Vse je mogoče,
preprosto pridite - igro, katalog, trgovino, posvetovanje - karkoli želite vam ustvarimo, lahko je zabavno in privlačno. Mi to zmoremo!

Advertising is the art of aiming for the head and hitting the wallet.

VANCE PACKARD

Podjetje Avert Media. Naš naročnik je dobil idejo? Super! Razpravljamo o tem, kakšna bo aplikacija, naša naloga vključuje tehnični in inženirski razvoj in promocijo na področju družbenih omrežij.


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X