+7 (495) 646-85-44
  • Moskva
  • St. Peterburg
USTVARJANJE APLIKACIJE ZA ОС АNDROID/IOS

Več je bolje! Skorajda vsak uporabnik pametnega telefona ali tabličnega računalnika si prenese aplikacije. Brez dvoma obstajajo izjeme, ki so odvisne od primera do primera.

Podjetje Avert Media razvija aplikacije z navdušenjem in navdihom, za različna poslovna in razvedrilna področja. Pomaga vam tudi olajšati poslovanje dokumentov, podatkovnih zbirk in plačila. Varno in zvesto.

You can tell the ideals of a nation by its advertising.

Norman Douglas

Podjetje Avert Media razvija aplikacije za spletne strani in spletne trgovine, restavracije in dostavne službe, prodajo vstopnic ipd. Aplikacije, ki jih razvijamo in ustvarimo, so sodobne in pravilno delujoče na pametnih telefonih in tablicah, na platformah Android, iOS in Windows..


Prav tako razvijamo nove igre za blagovno znamko naročnika. Neodvisno od posebnosti strani –ali gre za stran zmenkov ali dostava hrane –izdelava za naše stranke je vedno enostavna in zanimiva.


PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (495) 646-85-44 Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve
PRIPRAVLJENI<br />SODELOVATI?
Strokovnjaki Avertmedia vam ponujamo učinkovite rešitve vaših tržnih težav v najkrajšem času.
PRIPRAVLJENI
SODELOVATI?
Pokličite nas:+7 (812) 677-04-52Ali , poklicali vas bomo!Poglavje: Storitve


Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Poglej podrobnosti.
X